JFT Bilsete Massasjepute – Din følgesvenn i livet

Revolusjoner din kjøreopplevelse med det avanserteBilsete massasjeputefra JFT. Utstyrt med flere luftkonveksjonsteknologi, demper denne puten effektivt det vertikale trykket på kroppen din og gir støtdemping. Massasjeområdet er designet uten mekaniske komponenter, noe som sikrer en sømløs og behagelig opplevelse.

Putens kollisjonsputer blåses opp og trykker, og retter seg mot skuldre, nakke, korsrygg og hofter på bestemte punkter. Den passer perfekt til hodet og nakken, og gir viktig støtte uten at det går på bekostning av komforten. Under kjøring sørger den for at hodet forblir i en komfortabel stilling, mens sikkerhetskollisjonsputen reduserer trykket på skuldrene og lindrer nakkesmerter.

1
2

Dessuten tilbyr puten justerbar høydefunksjonalitet, med hodestøtten som kan justeres i tre retninger for å imøtekomme varierende høyder. Denne tilpassbare funksjonen sikrer at du finner den perfekte passformen for dine behov for komfort og støtte. Dens dype rille-design fremmer luftstrøm, og forhindrer ubehag fra fuktige og varme sitteforhold. Putens kollisjonspute kan nå en tykkelse på ca. 4 cm, noe som gir en beroligende massasjeopplevelse og fullstendig avslapning.

Opplev den ultimate komforten og avslappingen med JFT Seat Massasjepute– den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og luksus. Med sine innovative funksjoner og banebrytende design er det det ideelle tilbehøret for din daglige pendling eller lange kjøreturer. Forbedre kjøreopplevelsen og velværet med bilmassasjeputen fra JFT.


Innleggstid: 19. desember 2023