Hva er prosessene for skulderveskedesignet?

Vi er en fabrikk som spesialiserer seg på produksjon av trykkavlastende luftputeprodukter, produktet har sirkulasjonspartialtrykk, anti-gravitasjonstrykk, kollisjonspute støtdemping, anti-muskeltretthet og sårhet, smertelindring, massasje, behagelig, tørr og pustende, hurtigtørkende, høy temperaturbestandighet, miljøvern og antibakteriell. Mye brukt i seter, for eksempel rullestoler, kontorstoler, bilseter og så videre. Vårt firma har mange års teknologiutvikling, produktdesign og produksjonserfaring, og har et multinasjonalt patentsertifikat.

Hva er prosessene for et tilpasset design for en skulderveske? Om skuldervesketilpasning må det være designtegninger, hva med dette designet du vet hvordan du skal designe, hvordan er prosessen? I dag deler Xiaobian noen erfaringer med deg, i håp om å hjelpe deg.

Hva er prosessene for skulderveskedesign-01

Den første er skisse:det krever enkle og klare linjer for å skildre posen, enkelt men ikke enkelt.

Sekund: flyanalyse: baghovedplananalyse, krever detaljert, riktig størrelse og andre detaljer. (spesielt for nye kunder)

Tredje: Utseende effektkart: Generelt sidevisningseffekt, må være representativ for hovedvesken, spesielle deler for å gjøre ekstra effektgrafikk, fargetilpasning.

Fjerde:materialer og produksjonsprosessbeskrivelse: i generelt listeformat.

Femte:logodiagram: riktig proporsjonsdiagram, må spesifisere produksjonsmetoden.

Sjette: Hele settet med design må ledsages av en kortfattet beskrivelse av teksten, klargjøring av designkonseptet og kjøpspunkter, markedsutsikter for analyse og poseproduksjon eller produktpromotering som trenger oppmerksomhet.


Innleggstid: 21. juli 2023